hu

Blog Hair
News, gossip, news and information about the world of hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Blog Hair


Blog Hair : A blog about mindent mi ò, amely magában foglalja a haj, mindenki lehet beszélni termékek véleményét, tárgyak, mint a lemezek, hajszárítók és vasalók, mondd el tapasztalataikat arról, hogyan kell találni egy fodrász, mint a másikban. È blog témák tekintetében a hajad, mindenki kifejtheti véleményét: beszélni termékek, tárgyak, eszközök, mint a tűk, lemezek és görgők. È is chat a tapasztalataikat, a technika, a kísérlet vagy è talált egy fodrász, mint a másikban. A blog a haj è egy helyet a weben, ahol a è mondani és ossza történetek, élmények és gondolatok Olaszország-szerte, a témában a haj, haj szalonok, szakemberek és az amatőrök, termékek, kezdeményezések és események. Olaszországban van ezer Blogok a haj argumentum mindenki írja véleményüket szabadon ebben a témában, sokat tárgyalt, és érdekes. Senki sem tudja, hány van ma, Olaszországban bloggerek: néhány beszélni néhány ezer. De csak vess egy pillantást az én-m telek, valamint a területek, amelyek úgynevezett \"Blogok\" megérteni, hogy vannak sokan, akik u é pi - mint mondják-\"tartsa\" egy napló a weben. Néhány más híres fodrászok ismeretlen. Bemerít minden, a vágy, hogy hagy nyomot maguk és ötleteiket. á, az utóbbi a szükségességét, amely nélkülözhetetlen válik, ha vannak más ways-hoz mond kívül ott ò, hogy folyik körülöttünk. Végül lesz számolni a à pi pi u és u népszerű blog frissül, de a lényeg è képes kommunikálni egy új területen, korlátok nélkül. A haj blog, beszélünk mindent mi ò, amely magában foglalja a haj, mindenki lehet beszélni termékek véleményét, tárgyak, mint a lemezek, hajszárítók és vasalók, Mesélj a tapasztalat hogyan ön alapít egy fodrász, mint a másikban.

Encyclopaedic hair website

Blog Hair capelli Blog Hair acconciature Blog Hair estetica Blog Hair moda-capelli Blog Hair salute Blog Hair parrucchieri

Blog Hair - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Blog Hair, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Blog Hair, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Blog Hair, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Blog Hair, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

02 Aug 19
Jamie Stevens

This collection encapsulates the hairstylist's signature style, a mix of contrasting textures, long and short hair and a vibrant background of shapes and colours to complement the hair and clothes and make the images pop. The hairstylist loves working on all types of hair and treat it as a fabric on which he can create a limitless of looks.

Collection: Vibrancy
Ph: Jens Wikholm
Make-up: Jess Mowbray & Doey Drummond
Stylist: Robert Morrison

hair-collections

02 Aug 19
Rainbow Room International Uddingston

Collection: Congress

hair-collections

01 Aug 19
DEADIVA-NUOVA-SEDE

DEADIVA, azienda leader nella produzione di accessori
professionali per parrucchieri come phon, ferri, piastre
e macchine puliscispazzole, ti invita a scoprire la sua
NUOVA SEDE.

DEADIVA si è trasferita a Ferno (Varese), in Via Quarto 10.
In un ambiente moderno e luminoso, l'azienda si impegna
ogni giorno a cercare soluzioni all'avanguardia per migliorare
sempre più il lavoro del parrucchiere. 

Gli uffici

Il reparto lavorazione

01 Aug 19
Klaus Peter Ochs

Collection: Cyborg Men
Ph: Laurence Laborie and Studio Zajaczek
Make-up: Florent Pellet
Stylist: Mickael Komer and Elmarie Lignier
Artistic Team: Davide Carsidona, Lisa Raab and Vanessa Schwebel

hair-collections

01 Aug 19
Matjaz Cej

Collection: Salon
Ph: Matjaz Cej
Make-up: Matjaz Salon

hair-collectionsEnter in Blog Hair